Energieopslag voor iedereen

Onze missie is om hernieuwbare energie voor iedereen beschikbaar en betaalbaar te maken door energie op te slaan binnengebouwen.

NEStore

NEStore is een nieuw energieopslagsysteem voor residentiële en commerciële markten.

Ons compacte apparaat zet stroom van zonnepanelen om in warmte en slaat deze op in een vat met warm water. Deze nieuwe technologie, oorspronkelijk ontwikkeld in TNO-laboratoria*, houdt het water wekenlang op hoge temperatuur met minimaal energieverlies.

Door onze NEStore te gebruiken, kunt u uw eigen energiebron hebben in uw woning of bedrijfsgebouw. Alleen tijdens koude dagen schakelt het systeem over op de hoogrendementsketel op gas of warmtepomp.

Uw gasverbruik daalt direct met tientallen procenten!

Met NEStore heeft U:

  • Een compact formaat energieopslag met nauwelijks verliezen die in elke woning of bedrijfsgebouw past
  • Hernieuwbare energie beschikbaar voor eigen gebruik en betaalbaar voor iedereen
  • Een investering in uw gebouw, waar U geen spijt van krijgt, en een ideale ondersteuning voor optimaal gebruik van uw zonnepanelen of collectoren, warmtepomp of hoogrendementsketel!

*Onderzoekers van TNO en technische experts van KÖNIG METALL hebben samen de NEStore-technologie ontwikkeld die de vrijwel warmteverliesvrije opslag van warm water mogelijk maakt met vacuümisolatietechnologie van KÖNIG METALL. Zo ontstond het principe achter de technologie in NEStore.

Over ons

We hebben besloten om Newton Energy Solutions op te richten om betaalbare energieoplossingen te bieden voor iedereen.

Ons team is innovatie gedreven met een duidelijke visie om energietransitie mogelijk te maken voor eigenaren en gebruikers van gebouwen tegen betaalbare kosten.

We hebben besloten om samen te werken met een grote fabrikant en bestaande toeleveringsketens te combineren in verschillende domeinen, zoals de automobiel-, hightech- en huishoudelijke apparatenindustrie.

Laatste nieuws

Ons nieuw kantoor

Ons nieuw kantoor

Our new office and laboratory are ready! We are now located in the YES!Delft community in Delft. Our lab will be used to prototype our heat storage systems, so we are ready to scale up in 2023.  You are welcome to visit and see what the future of energy storage...

Lees meer